Inmiddels is de open dag voorbij. 
U kunt altijd contact opnemen voor een rondleiding of om even te informeren. 


Kom kijken bij Kindcentrum BergOp in de Tolberg!
 
 
Op zondag 22 mei van 10.00 uur tot 13.00 uur staan de deuren open bij Kindcentrum BergOp: Basisschool en kinderopvang in één! Naast een uitgebreide informatiemarkt zal de ochtend sfeervol en vermakelijk worden ingevuld voor jong en oud.  
 
Kindcentrum BergOp is een kleinschalige, openbare basisschool met kinderopvang van 0 t/m 12 jaar in de wijk Tolberg. Kinderopvang Kibeo voorziet in alle voorzieningen van kinderopvang, denk aan: babyopvang, voorschoolse opvang, BSO en een peuterspeelzaal. Ouders kiezen vooral voor de kleinschaligheid en de persoonlijke benadering, er is oog voor ieder kind. 
 
Het volledig gerenoveerde gebouw aan de Hoveniersberg 37 ligt wat verscholen in de wijk achter het winkelcentrum. Wie echter eenmaal binnen is geweest, is enthousiast! De rustige omgeving achter de school creëert een sfeervol, groen speelplein met moestuintje. In samenspraak met de leerlingenraad is het speelplein recentelijk nog aangevuld met een nieuw speeltoestel.  
 
Nu het weer kan zet Kindcentrum BergOp daarom erg graag de deuren open en maakt er tegelijkertijd een leuke beleving van voor jong en oud. Zo is er gedacht aan een springkussen, leuke muziek, schminken en een versnapering. Het streekmuseum 't Oude Platteland heeft Oud Hollandse spelen ter beschikking gesteld voor vermaak van alle leeftijden. Ook opa's en oma's zijn van harte welkom voor een uitje in de wijk! 
 
De informatiemarkt stelt u in de gelegenheid om kennis te maken met iedereen van Kindcentrum BergOp. Een hecht team aan leerkrachten zal u informeren over het onderwijsconcept. Er is veel aandacht voor de basisvakken met instructie vanuit het (bewezen effectieve) EDI-model en verwerking op Snappet, aangevuld schriftelijk. BergOp wil graag ieder kind een persoonlijke leerroute Berg Opwaarts laten ervaren, soms met wat meer ondersteuning of juist extra uitdaging. Naast de gebruikelijke aandacht voor sociaal-emotionele vorming krijgen kinderen vanaf groep 3 standaard groepsgewijs Rots en Watertrainingen. 
 
Het paradepaardje van de school is het themaonderwijs, dat gekaderd wordt vanuit de SDG-doelen van de VN. Dit onderzoekend en ontdekkend leren, als opstap naar O&O in het VO, stimuleert kinderen tot het maken van eigen eindproducten vanuit eigen creativiteit en eigenaarschap vanuit het kind zelf.  
 
De kleuterjuf en de pedagogisch medewerkers van Kibeo staan u graag te woord over het aanbod aan de jongste kinderen. Het spelend leren, doelgericht werken, de kleuteruniversiteit en de manier waarop peuters worden voorbereid op de basisschool maken daar deel van uit. Uiteraard staan ook de ouderraad, de MR en de kinderen zelf u graag te woord. Graag tot ziens op 22 mei! 

 

Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl