Meneer Bram (leerkracht 7-8)

Meneer Bram (leerkracht 7-8)

Leerkracht


 

 

Ik ben Bram Maaskant, 23 jaar en ben net klaar met de lerarenopleiding in Vlissingen. Dit jaar heb ik mijn afstudeerstage gelopen bij de Baayeart in Wouw, afgelopen jaar heb ik onderzoek gedaan naar thematisch onderwijs en MijnRapportFolio. Hier wilde ik graag zelf mee aan de slag op mijn werk, daarvoor is de BergOp een perfecte keuze!

Ik ben woonachtig in Heerle, en heb zelf op St. Theresia school in Moerstraten gezeten. Hier is ook mijn liefde voor kleinere scholen ontstaan. Deze school telde rond de 40 leerlingen, ondertussen is deze school jammer genoeg permanent gesloten. Doordat ik het als kind erg fijn vond om iedere leerkracht en alle kinderen te kennen, wilde ik graag ook op een kleinere school gaan werken.

Ik zal bijna iedere dag op school aanwezig zijn. Ik sta iedere dag voor de klas, op twee woensdagen per maand na. Dan zal Juf Sharon voor de groep staan. Wij zullen dus om de week op woensdag de klas draaien. Wanneer ik niet op school ben, vind ik het heerlijk om bezig te zijn met een van mijn hobby’s. Zo ben ik thuis veel te vinden achter het dartbord en als het lekker weer is, ben ik veel aan het water. Ik vind het heerlijk om te (magneet)vissen op vrije, zonnige dagen.

Als kind heb ik veel en fanatiek gevoetbald. Helaas kan ik door blessures niet meer zelf op de velden staan. Wel ben ik nog steeds enorm sportfan. Voetbal, formule 1, NFL, darts... Ik volg het allemaal!

 

Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl