Terugblik Studiedag

Terugblik Studiedag

Vrijdag 16 september 2022

Beste ouders en verzorgers,

Inmiddels zit de eerste studiedag er weer op! Als team kijken terug op een inspirerende dag. In het ochtendprogramma hebben we gisteren onder begeleiding van Esther van den Berg, onderwijsadviseur van de PO-raad, gekeken naar ‘burgerschap’ en ‘visie’.

In de middag hebben we schoolafspraken gemaakt over het werken met ‘Kwink’. Dit is onze methode voor sociaal-emotionele ontwikkeling. Verder hebben we voor de eerste periode de belangrijkste acties vanuit het jaarplan op het doelenbord (in de gang bij de teamkamer) opgeschreven.

Eén belangrijk thema voor dit schooljaar is de rekeninstructie vanuit het EDI-instructiemodel. In de zomervakantie zijn we als team in de laatste week van de vakantie ook al een keer samengekomen. Toen hebben we al een studie-ochtend over deze rekeninstructie gehad onder begeleiding van een andere onderwijsadviseur, te weten Inge van Zundert van Edux.

De volgende studiedag is op woensdagochtend 5 oktober. Dit is een studiedag vanuit de stichting. Alle scholen van OBO West-Brabant hebben dan een studiedag.

Met vriendelijke groet,
Team kindcentrum BergOp


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl