Komende dagen warm weer

Zaterdag 16 juli 2022

Beste ouders en verzorgers,

Maandag en dinsdag aanstaande worden twee warme dagen. Wij zullen geen tropenrooster hanteren, maar zeker wel rekening houden met het warme weer.

Afgelopen dagen zijn de ventilatiesystemen in het gehele schoolgebouw nagekeken en in orde gemaakt. We merkten afgelopen vrijdag al de effecten van koelere lucht in het gebouw. Alle zonneschermen gaan vanaf de vroege ochtend omlaag en we proberen zoveel mogelijk de warme lucht buiten te houden.

Wij willen u vragen om uw kind een extra navulbaar flesje water (of beker) mee te geven. De kinderen mogen hun flesje op hun tafel houden gedurende de dag (let op: alleen water en geen andere dranken als extra drinken).

We kiezen ervoor om geen drukke activiteiten te doen en op het heetst van de dag blijven we binnen om af te koelen. Ook het lesprogramma passen we aan. Het middagprogramma wordt aangepast met ontspannen en rustige activiteiten in de klas, waarbij kinderen zich niet uiterst hoeven te concentreren. We zullen op dinsdagochtend wél naar de gymzaal gaan; deze is namelijk juist heel koel.

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Team Kindcentrum BergOp


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl