mededelingen m.n. over volgend schooljaar

mededelingen m.n. over volgend schooljaar

Vrijdag 17 juni 2022

Beste ouders en verzorgers,

Hierbij een aantal mededelingen vanuit het team.

Hulp bij thema versieren
Het is misschien al wat ver vooruit gedacht, maar graag willen we ouders oproepen om mee te helpen met het versieren van de school voor het nieuwe thema in het nieuwe schooljaar. Het thema heet: Leven op het land. Geef het graag aan mij door, als u voor het nieuwe thema hiervoor beschikbaar bent: monique.vanhooijdonk@stichtingobo.nl

Formatie en vertrek meneer Tom
Verder willen wij u alvast informeren over de formatie voor volgend schooljaar. Er verandert in grote lijnen niet veel qua indeling van de groepen. Vanaf volgend schooljaar zal er weer een vaste leerkracht komen voor groep 7/8. Zoals u wellicht weet, is Tom een flexpool-leerkracht en hij geeft hieraan wederom de voorkeur voor volgend schooljaar. Het was fijn dat hij voor een langere tijd aan onze school verbonden is geweest, zodat groep 7/8 een goede continuïteit kon doorlopen. Tom geeft aan dat hij graag in de Flexpool wil blijven werken volgend schooljaar. Daarom is er binnen OBO gezocht naar een vaste leerkracht om zijn plaats in te nemen voor groep 7/8.

We zijn blij u mede te kunnen delen dat Bram Maaskant, afstuderend lio-er van de Baayaert in Wouw, groep 7/8 vanaf volgend schooljaar vast gaat bemannen. Bram is 23 jaar oud, heeft ervaring met het werken met thematisch onderwijs en zal in de loop van komende week een voostelstukje schrijven op Schoolpraat. Ook komt hij binnenkort kennismaken in de klas. Tom en de rest van het team zullen zorgdragen voor een goede overdracht.
Verder ziet de groepsindeling met vaste leerkrachten er globaal als volgt uit:
Groep 1/2 : Juf Anja ma-di-wo-vr
Groep 3/4: Juf Jolanda: ma, di, wo, do
Groep 5/6: Juf Karen ma-di-do-vr
Groep 7/8: Meneer Bram, ma, di, do, vr
Op de donderdagmiddag en vrijdag, wanneer we het thematisch onderwijs en knutsel -en tekenlessen aanbieden, wordt er net als dit schooljaar samengewerkt met de jaargoep onder óf boven de combinatieklas van uw kind.

Filmen musical
We doen een oproep uit met het verzoek of er mogelijk één van de ouders in de gelegenheid is om op maandagavond 18 juli de musical van groep 8 te filmen. Of als u iemand in uw netwerk heeft met een filmcamera horen wij het ook graag.

Hiermee hopen wij u voor nu voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Team Kindcentrum BergOp


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl