Kijkmiddag 2 juni en verzoek enquête

Kijkmiddag 2 juni en verzoek enquête

Maandag 30 mei 2022

Beste ouders en verzorgers,

Reminder kijkmiddag donderdag 2 juni
Zoals eerder geïnformeerd staat de volgende kijkmiddag op donderdag 2 juni gepland. Hierbij een reminder voor deze kijkmiddag a.s. donderdag.

De kijkmiddagen zijn een stukje onder schooltijd en een stukje na schooltijd, namelijk van 14.15 uur tot aan 15.00 uur. Het is een vrije inloop voor ouders met hun kind(eren), maar ook eventueel voor belangstellende opa's en oma's. Tijdens een kijkmiddag laat uw kind zien, waarmee hij/zij bezig is op dat moment. Schriften, toetsen, Snappet en werkstukken in het kader van het thematisch onderwijs zijn dan in te zien.

Enquête Evaluatie Open Dag 
Dit bericht is bedoeld voor alle ouders/verzorgers die de open dag hebben bezocht. Nogmaals bedankt voor uw komst en voor de eventuele hulp. 

Graag zou ik (Sena, Stagiaire Curio Marketing, Communicatie en Evenementen) de open dag willen evalueren door middel van een online enquête. Door het invullen van de enquête helpt u het Kindcentrum en mij enorm, aangezien dit mede een opdracht voor mijn opleiding is. Het invullen kost ongeveer 2-4 minuten. De antwoorden zijn niet naar een persoon te herleiden. 

Alvast bedankt. 

https://www.survio.com/survey/d/S6B9L2Z4T5C7X4W3P

Met vriendelijke groet,
Team Kindcentrum BergOp


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl