Kom naar de open dag zondag 22 mei !!

Kom naar de open dag zondag 22 mei !!

Dinsdag 10 mei 2022

Beste ouders en verzorgers, 
 
Zoals eerder aangekondigd organiseren we op zondag 22 mei een open dag van 10.00 uur – 13.00 uur.

Graag willen we allereerst u en uw kind(eren) uitnodigen om van de partij te zijn, zoals ook bij kijkmiddagen en thema-afsluitingen.
 
 
Naast een informatiemarkt voor nieuwe aanwas hebben we namelijk leuke activiteiten georganiseerd voor u als ouders/verzorgers met uw kinderen!  
 
Daarnaast willen we aan iedereen laten zien wie we zijn en hoe leuk, gezellig en gastvrij we zijn hier bij BergOp! Niemand anders kan de school beter promoten en laten zien dan uzelf! Ook als team zijn we compleet vertegenwoordigd deze dag om trots onze school en kinderopvang te kunnen laten zien aan iedereen!! 
 
Hulp gezocht! 
Naast het maken van hapjes, waarvoor vanaf morgen intekenlijsten bij iedere klas hangen, bent u ook van harte welkom om mee te helpen. We zoeken nog hulp van ouders ter begeleiding van de 10 Oud Hollandse spelen, uitserveren van koffie, drinken en hapjes, begeleiding bij de grabbelton, uitdelen promotiematerialen etc … Geef dit graag deze week door via schoolpraat bij de leerkracht of via de mail monique.vanhooijdonk@stichtingobo.nl.  
 
We maken er samen een leuke dag van!
Er is een springkussen, een grabbelton, schminken,
Oud Hollandse spelen, leuke promotiepresentjes voor alle kinderen en (groot)ouders, gezellige muziek etc … Verder is er een informatiekraam van de MR en OR, ook bedoeld om de huidige ouders/verzorgers hierover te informeren.
 
 
Erg graag tot ziens op 22 mei!!  
 
Team Kindcentrum BergOp 
 


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl