Extra info Koningsspelen en open dag 22 mei

Donderdag 21 april 2022

Beste ouders en verzorgers, 

Koningsspelen: tijden om te komen kijken naar wens
Morgen bent u welkom om een kijkje te nemen tijdens de activiteiten van de Koningsspelen in de ochtend vanaf 9.15 uur. Na het Koningsontbijt om 9.15 uur tot aan 9.30 uur starten we op het schoolplein met de openingsdans. Van 9.30 uur tot 12.00 uur zijn de sport -en spelactiviteiten. Voor groep 1 t/m 4 is dit op het schoolplein. Van groep 5 t/m 8 zijn de activiteiten bij het Rode speeltuintje vlakbij school.  

Open dag: Flyer mee
Vandaag krijgen de kinderen een paar flyers mee van de open dag. Als zij het leuk vinden kunnen we deze aan buren, vriendjes of bekenden uitdelen. Direct na de meivakantie zal ook in de omliggende wijken actief geflyerd worden vanuit school. Morgen gaan we opnieuw een Facebook bericht plaatsen, dus als u deze zou willen delen ... En verder komt er in de meivakantie een Bode-bericht en mogelijk bericht in de plaatselijke krant. 

Vanuit Albert Heijn krijgen we het een en ander gesponsord aan eten en drinken voor de open dag. Maar mogelijk vindt u het als ouder ook leuk om hapjes te maken voor deze speciale dag. Na de meivakantie volgt nog meer informatie over de inschrijving om hapjes te maken. 

 
Met vriendelijk groet,  
Team Kindcentrum BergOp 


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl