CycleSensation Roosendaal

Zaterdag 16 april 2022

Beste ouders en verzorgers, 
 
Bijna is het weer zover! Op 13 en 14 mei wordt in Roosendaal de CycleSensation 2022 georganiseerd door Team Doelbewust. Als je je hiervoor inschrijft, mag je op een spinfiets voor het goede doel 'fietsen’. Doe jij ook mee? Bij genoeg animo willen we namelijk een Team voor Kindcentrum BergOp inschrijven!!  
 
Op vrijdagavond 13 mei van 18.00 uur tot 21.10 uur is het Kidsblok voor kinderen van groep 7/8. De kinderen fietsen sponsorgeld bij elkaar voor Kika. Zij fietsen in blokken van 30 minuten. Als kinderen zich inschrijven krijgen zij een persoonlijke donatiepagina. Voor hen is de deelname gratis en we zijn blij met iedere euro die voor dit goede doel wordt opgehaald!
 
En op zaterdag 14 mei van 10.00 uur tot 22.00 uur is de deelname voor volwassenen voor het goede doel RopaRun. Er wordt in blokken van 2 uur gefietst,(naar wens) afgewisseld met elkaar. Ook volwassenen krijgen een donatiepagina, waarbij een inschrijfgeld van € 40,- geldt.
Vanuit een eigen stichting van juf Monique namelijk Stichting Kinderen Helpen Kinderen kan naar wens voorzien worden in het startgeld van enkele fietsen voor volwassenen, zodat u (samen) kunt inschrijven en een (gezamenlijke) donatiepagina heeft. 

 
De inschrijving wordt vanuit school geregeld. Graag willen we op voorhand inventariseren wie er allemaal wil meedoen en of er genoeg animo voor is! Geef dit t/m woendag 20 april door via CycleSensationBergOp@gmail.com, wanneer u en/of uw kind graag wil meedoen.  

Met vriendelijke groet, 
Team Kindcentrum BergOp
 

Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl