een paar belangrijke data!

een paar belangrijke data!

Vrijdag 8 april 2022

Beste ouders en verzorgers, 
 
Hieronder staan een paar belangrijke data voor u op een rijtje: 
 
- Ter herinnering: Aanstaande maandag (11 april) komt de schoolfotograaf voor alle kinderen, dus ook Kibeo. Ook zijn we van plan om een mooie schoolfoto te maken met alle kinderen bij elkaar op het schoolplein, genomen vanaf het dak van het bergschuurtje.   

 
- Op donderdag 14 april is de thema-afsluiting van 18.30 uur tot 19.30 uur, waarover we u gisteren nog op Schoolpraat nader hebben geïnformeerd. 

 
- Op vrijdag 15 april is er een studiedag voor het team. Het is dan Goede Vrijdag. Alle kinderen zijn die dag vrij.  

 
- Op 22 april doen we mee aan de Koningspelen. We maken er een sportieve dag van en starten die dag met een Koningsontbijt. Nadere informatie hierover volgt nog.  
 
Op de schoolkalender staat vermeld dat de kinderen de hele dag naar school gaan op 22 april i.p.v. een halve dag. Meestal zijn de kinderen vòòr de vakantie 's middags vrij, maar in dit geval dus niet en gaan zij tot 14.30 uur naar school (behalve de kleuters uiteraard).  

 
- Noteer alvast in uw agenda:  
Op zondag 22 mei organiseert de school een open dag! Van 10.00 uur tot aan 13.00 uur bent u van harte welkom. Er zijn leuke activiteiten voor kinderen en we maken er een gezellige dag van!  
 
Met deze open dag willen we de school meer naamsbekendheid geven en graag openstellen (ook) om potentiële nieuwe leerlingen te werven. We merken op dit moment overigens dat we al meer naamsbekendheid hebben gekregen en er veel nieuwe aanmeldingen zijn, zowel bij Kibeo als bij de school m.n. nieuwe instroom bij de kleuters.  

Met vriendelijke groet, 
Team Kindcentrum BergOp 


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl