een aantal mededelingen

Maandag 21 maart 2022

Beste ouders en verzorgers, 
 

Op maandag 11 april komt de schoolfotograaf op school. In een eerdere berichtgeving is gesproken over 14 april, maar deze datum klopt niet. Ook de kinderen van Kibeo mogen mee op de foto. Hierover krijgt u nog nadere berichtgeving vanuit Kibeo.  
 
Gedurende dit schooljaar zijn er nog twee MR-vergaderingen. Deze zijn verplaatst naar 9 mei en 27 juni. Op onze website informeren wij u nog nader over de MR en ook notulen zijn openbaar beschikbaar voor alle ouders.  

In het kader van de Roosendaalse Fitweek (28 maart- 1 april) is er op woensdag 30 maart een Sport & Cultuur Kermis, van 13.30 uur t/m 16.00 uur. De toegang is gratis en vrije inloop, dus aanmelden hoeft niet. Locatie: Atik Stadion, Borchwerf 4 te Roosendaal. In de bijlage tref u een Flyer aan. In de klas zal ook aandacht besteed worden aan deze Fitweek.  
 
In groep 1/2 is bij 1 leerling mogelijk waterpokken geconstateerd. Wij willen u vragen om alert te zijn op huiduitslag en bultjes bij uw kind. Wij willen u vragen om aan school een melding door te geven (ook als u twijfelt) dat uw kind waterpokken heeft.  
 
met vriendelijke groet, 
Monique van Hooijdonk-Roovers,
Directeur Kindcentrum BergOp 


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl