Morgen rapporten mee

Morgen rapporten mee

Donderdag 17 februari 2022

Beste ouders en verzorgers, 
 
Zoals afgelopen vrijdag in Schoolpraat met u is medegedeeld, gaan morgen (vrijdag 18 februari) de rapporten mee. Zoals medegedeeld is dit geen papieren rapport, zoals u andere jaren gewend was, maar een digitaal rapport in de vorm van Mijnrapportfolio. 
 
Morgen zal in Schoolpraat vóór 10.00 uur een bericht geplaatst worden met uitleg over de manier waarop u kunt inloggen binnen Mijnrapportfolio. Hiervoor gebruikt u uw mailadres dat bij de school bekend is. Als u niet zeker weet welk mailadres bij ons bekend is, dan kunt u mij hierover informeren monique.vanhooijdonk@stichtingobo.nl. 
 
In het bericht van morgen zal ook een bondige informatiefolder zijn opgenomen met nog wat meer uitleg over Mijnrapportfolio. Het wijst zichzelf eigenlijk allemaal vanzelf uit.  
 
Wij geven u morgen de gelegenheid om overdag al in te loggen. Dan weet u zeker dat het lukt om in te loggen op het moment dat u samen met uw kind het rapport inkijkt na schooltijd.  
 
Het is namelijk leuker voor uw kind, als u met uw kind, samen na schooltijd pas kijkt naar de inhoud van Mijnrapportfolio. Dan kan uw kind het trots aan u laten zien.  
 

Met vriendelijke groet, 

 
Monique van Hooijdonk-Roovers, 
Directeur Kindcentrum BergOp 


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl