een mededeling

Maandag 17 januari 2022

Beste ouders/verzorgers, 
 
 
Naar school brengen van uw kind: 
Over het algemeen zie ik dat ouders veelal te voet of met de fiets hun kinderen naar school brengen.  Dat is heel fijn. Als kinderen al wat groter zijn, is het goed om hen de zelfstandigheid aan te leren om zelf naar school te komen. Dit is overigens ook in lijn met de coronamaatregelen.  
 
Soms worden kinderen met de auto naar school gebracht, maar wij willen u vragen om dit zo min mogelijk te doen. Het is belangrijk dat kinderen leren deel te nemen aan het verkeer als voetganger of fietser en niet passief in de auto. Kinderen vinden dit ook leuk en zijn trots.  
 
Als u toch besluit om met de auto te komen, dan zou ik u graag als nieuwe directeur, mede namens het team, willen vragen om uw auto even netjes in een parkeervak te parkeren. U volgt daarbij de schoolroute. Dan komt u namelijk aanrijden vanuit de richting waarbij u uw kind langs de bijrijderszijde kunt laten uitstappen.  
 
Als de parkeervakken voor bij school vol zijn, kunt u bijv. de Haverberg inrijden en een parkeerhofje zoeken om te parkeren. U loopt dan een klein stukje naar school. Het is dan niet veilig en wenselijk om dubbel te parkeren of een stoep op te rijden vooraan bij school.  
 
Het gaat mij namelijk aan het hart, wanneer er onveilige situaties ontstaan voor onze schoolkinderen. Als u hierover vragen heeft, dan mag u gerust een afspraak maken met mij of mij even bellen. Anderzijds zal ik ook zelf het gesprek met u als ouder actief en veelvuldig gaan opzoeken, als er ondanks deze oproep nog onveilige situaties hierin gesignaleerd worden.  
 
Met vriendelijke groet, 
Monique van Hooijdonk-Roovers


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl