School mag weer open 10 januari

Dinsdag 4 januari 2022

Beste ouders en verzorgers,

Gisteren heeft minister Slob bekend gemaakt dat de basisscholen 10 januari weer open mogen onder dezelfde voorwaarden als de week voor de sluiting in december. We kijken als team ernaar uit om de kinderen weer te mogen begroeten op school in het nieuwe jaar.
Graag willen we namens het gehele team van Kindcentrum BergOp iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar toewensen. Persoonlijk als nieuwe directrice van de school kijk ik uit naar een fijne samenwerking met u als ouders/verzorgers gedurende het nieuwe jaar. In december heb ik al een paar dagen meegekeken met Susanne, maar dan nu de officiële start voor mij.
Voor de kinderen zal er maandag na de opstart van de dag een Nieuwjaarsproost met kinderchampagne zijn. Voor u als ouder hebben we een leuke lichtprojectie met een nieuwjaarsgroet geprojecteerd buiten op de voorgevel van de school tijdens de inlooptijd van de kinderen maandagochtend. We zullen hier ook zeker foto’s van maken en deze op de website/facebook plaatsen. Op deze manier willen we het nieuwe jaar opgewekt starten!

Met vriendelijke groet,

Monique van Hooijdonk-Roovers,
namens het team Kindcentrum BergOp
Werkdagen: ma-di-do-vr


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl