Corona update

Corona update

Vrijdag 12 november 2021

Beste ouders, verzorgers,

In dit bericht wil ik u informeren over de stand van zaken op dit moment. Vandaag heb ik helaas het GGD scholenteam niet meer te pakken gehad, waardoor ik niet weet of er besmettingen zijn bij gekomen.

Hoe het er nu voor staat loopt de quarantaineperiode voor groep 1 t/m 6 t/m maandag 15 november. Dat zou betekenen dat de kinderen van groep 1 t/m 6 op dinsdag 16 november weer fysiek naar school mogen en op school weer onderwijs kunnen volgen. Mits de kinderen geen corona gerelateerde klachten hebben of in contact zijn geweest met iemand met corona. Heeft het kind zelf corona gehad, dan is het immuun en mag het wel naar school komen.

Bijgevoegd als bijlage is de meest actuele beslisboom, deze kunt u onderaan dit bericht vinden als pdf.

Voor de kinderen van groep 7-8 is het iets anders. Hier lopen de besmettingen pas de laatste dagen op. Als er vandaag of in het weekend nog 1 besmetting bij komt dat zal de gehele groep, één extra week thuisonderwijs gaan krijgen, dit om verdere besmettingen te voorkomen. Zij moeten dan in quarantaine t/m zaterdag 20 november. Wij achten deze kans groot, omdat we weten dat in ieder geval 1 leerling positief heeft getest op een zelftest.

Maandag zal ik nogmaals een bericht uitdoen met de informatie die ik dan heb. De tijd heeft ons geleerd dat het met de dag anders kan zijn.

Heeft u informatie die belangrijk is voor school dan kunt u mailen naar susanne.hansen@stichtingobo.nl, als u dan uw telefoonnummer vermeldt in mail zal ik even bellen.

Tot slot: ik ben heel trots hoe de leerkrachten, kinderen en ouders het thuisonderwijs zo snel hebben opgepakt. Grote complimenten voor iedereen.

Voor nu voor iedereen een fijn weekend.

Groetjes Susanne


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl