Update aantal besmettingen

Update aantal besmettingen

Woensdag 10 november 2021

Beste ouders, verzorgers,

Hier weer een corona-update; buiten dat er weer een aantal kinderen uit de onderbouw en inmiddels ook ouders positief zijn getest op een zelftest of door een PCR test, wachten er een aantal kinderen uit de onder- en bovenbouw nog op de uitslag.

De afspraak was in eerste instantie dat de kinderen vanaf morgen, als ze een negatieve uitslag op de PCR hebben ontvangen, weer naar school zouden mogen komen. Echter vanwege de extreme drukte bij de GGD verwachten wij dat er slechts een enkeling deze uitslag al op donderdag heeft. Er zullen zelfs kinderen zijn die geen plek hadden om op woensdag getest te worden. 

Op advies van het scholenteam van de GGD en ons bestuur willen we uit voorzorg groep 1 t/m 4 ook op donderdag en vrijdag thuislaten en het thuisonderwijs voortzetten.

De kinderen van groep 5 t/m 8 mogen, zoals het er nu voor staat, morgen en vrijdag nog komen, we wachten nog op uitsluitsel van de GGD. Als er meer bekend is en er zijn ook positieve besmettingen in de bovenbouw, kan het zijn dat ook de bovenbouw thuisonderwijs gaat krijgen.

Heeft uw kind klachten, laat het ons dan a.u.b. gelijk weten dit is belangrijk voor hoe wij als school moeten handelen. Het advies blijft ook om bij twijfel te testen.

 

Groetjes Susanne.

 

 

 


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl