Mogelijke schoolsluiting

Maandag 8 november 2021

Beste ouders, verzorgers,

 

Na vanochtend intensief contact gehad te hebben met de GGD is de kans zeer groot dat we de school een week dicht moeten doen. Het aantal besmettingen staat nu op 6 (waarvan 5 al definitief zijn vastgesteld en 1 met een zelftest). Mogelijk volgen er nog meer besmettingen. Dit omdat wij op donderdag en vrijdag de groepen door elkaar husselen en er veel verschillende onderlinge contacten tussen de kinderen zijn geweest.

We moeten nog wachten op een definitief advies van de GGD, dan pas kan ik het met 100% zekerheid zeggen, maar ga er maar vanuit dat de kinderen een week thuis onderwijs gaan volgen. 

In de bovenbouw hebben we nog geen meldingen doorgekregen van coronabesmettingen, maar waren wel meerdere kinderen afgelopen week niet lekker of zijn zelfs ziek naar huis gegaan.

De GGD ziet groep 1/m 6 als 1 groep i.v.m. ons thema-onderwijs. Ons bestuur heeft toestemming gegeven om dan aan alle kinderen thuisonderwijs te gaan verzorgen, dit om de grote uitbraak toch in te dammen. 

U ontvangt spoedig meer informatie als het echt definitief is. Hierin zal staan:

* Wanneer u materiaal/chromebooks kunt komen halen.

* Hoe we het thuisonderwijs gaan vormgeven, wanneer ze instructies krijgen,           etc.? 

* Dat we noodopvang voor de kinderen uit groep 7-8 moeten verzorgen waarvan de ouders een vitaal beroep hebben. De noodopvang geldt niet voor de andere groepen, omdat zijn in quarantaine moeten en dus ook niet naar de noodopvang mogen komen.

Blijf heel alert op de symptomen van uw kind(eren); hoofdpijn, koorts, hangerig, verkouden en laat bij twijfel uw kind testen. Een officiële test bij de GGD is nodig om bron en contactonderzoek te laten doen. 

Heeft u zelf informatie die voor school belangrijk is (bv. positieve zelftest) wilt u dit dan laten weten?

Verdere informatie volgt nog.

 

Groetjes Susanne


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl