Positieve corona besmettingen

Positieve corona besmettingen

Zondag 7 november 2021

Beste ouders, verzorgers,

Gisteren hebben we het bericht ontvangen dat Emma uit groep 3 positief getest is, vandaag hebben we gehoord dat ook Sensy positief getest is. Beide ouders hebben akkoord gegeven om de namen te delen.

Omdat we op donderdag en vrijdag de groepen door elkaar husselen i.v.m. het thematisch onderwijs, vinden we het belangrijk dat u allemaal dit bericht ontvangt en alert bent op eventuele signalen van uw kind(eren).

Het scholenteam van West-Brabant is pas morgenochtend vanaf 08.30 uur bereikbaar. Ik heb net wel gesproken met een ander GGD scholenteam, maar zij mogen geen officieel advies geven voor de regio West-Brabant.

Of groep 3-4 in quarantaine moet horen we dan ook pas morgen. Gelukkig zijn morgen alle kinderen vrij i.v.m. een studiedag. Zodra we meer informatie hebben laten we het u weten.

Het is belangrijk om bij coronaklachten uw kind(eren) thuis te laten en eventueel te laten testen. Als u informatie heeft die belangrijk is voor school dan horen we dat graag. U kunt hiervoor naar school bellen, deze lijn is doorgeschakeld naar mijn mobiel.

 

Groetjes en een fijne zondag.

Susanne


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl