Beweegweek

Beweegweek

Donderdag 17 juni 2021

Kindcentrum BergOp doet mee aan de #Beweegweek!

Studenten van de Fontys Sporthogeschool verzorgen volgende week allerlei activiteiten bij ons op school. Zo verzorgen zij o.a.: een opening bij ons op het plein op de maandagmorgen. Tijdens de middagpauze verzorgen ze allerlei activiteiten voor de onder- en de bovenbouw. Ze geven de gymlessen van de groepen 3 t/m 8, ze hebben speciale peuter- en kleuteractiviteiten, verzorgen een workshop in de groepen over gezonde voeding en organiseren een naschoolse-activiteit en wijkactiviteit.

Wilt u komen kijken tijdens de opening op maandagmorgen of tijdens de naschoolse- of wijkactiviteit bent u natuurlijk van harte welkom! Houd hierbij wel rekening met de huidige maatregelen en richtlijnen!

De naschoolse-activiteit is a.s. maandag (21 juni) van 14.30 tot 16.00 uur. Ze gaan een mini-EK voetballen. Kinderen van onze school kunnen daaraan meedoen, door zich op te geven bij de eigen leerkracht. Wanneer zij hieraan meedoen betekent dit, dat zij maandagmiddag later naar huis komen.

Op woensdagmiddag (23 juni) staat de wijkactiviteit gepland. Dit is een speurtocht in de wijk met allerlei spelletjes/onderdelen. Deze activiteit is bedoeld voor zowel de kinderen van onze school als de kinderen die in onze wijk wonen. Opgeven hiervoor kan weer via de de eigen leerkracht. Ken je iemand binnen de wijk die niet bij ons op school zit, maar die wel graag mee wilt doen? Laat ze deze woensdagmiddag aansluiten! De activiteit is gepland van 13:00 tot 14:30. De kinderen van onze school kunnen deze middag op school blijven eten. Wilt u ze dan zelf wel een lunch meegeven en extra drinken?

Zie bijgevoegde flyers voor meer informatie!

 


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl