Corona update

Corona update

Zondag 18 april 2021

Beste ouders en verzorgers,

Er is goed en slecht nieuws te melden. Het slechte nieuws is dat ik (Guido) dit weekend ben geveld door het coronavirus. Gelukkig is er voldoende afstand en ruimte geweest ten opzichte van de kinderen en het personeel en zijn de klachten pas zaterdag ontstaan. Er is dus geen direct gevaar voor de school ontstaan. Verder is de bron van de besmetting niet aan de besmetting in de bovenbouw te koppelen. Ik zal nu verplicht in quarantaine moeten tot de klachten over zijn.

Het goede nieuws is dat Susanne voldoende hersteld is om vanaf morgen het werk vanuit huis op te gaan pakken. De verwachting is zelfs dat ze later in de week weer een keer naar school zal komen.

Om die reden willen we u verzoeken de komende week voor vragen contact op te nemen met de leerkracht via de telefoon of schoolpraat, of met Susanne via susanne.hansen@stichtingobo.nl

Verder zijn er in de bovenbouw vooralsnog geen nieuwe besmettingen bij gekomen en ziet het er naar uit dat we zoals gepland dinsdag 20 april weer op school les kunnen geven aan de bovenbouw.

Groeten, Susanne en Guido


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl