Vervolginformatie lockdown

Vervolginformatie lockdown

Maandag 14 december 2020

Beste ouders en verzorgers, 

Inmiddels zijn er al een aantal zaken duidelijk geworden ten opzichte van de eerste berichtgeving aan het einde van de ochtend. De persconferentie is inmiddels achter de rug. Duidelijk is geworden dat de scholen vanaf 16 december de deuren moeten sluiten tot in ieder geval 17 januari.  

In verband met de sluiting vanaf 16 december hebben we de kerstviering van donderdagavond naar dinsdagmiddag verplaatstDoor het snelle schakelen van de verschillende personen is dit gelukt. Dat betekent dat we morgenmiddag vanaf een uur of 12 de kerstviering met gezellige activiteiten laten plaatsvinden. Een aantal aandachtspuntjes voor jullie als ouders zijn: 

  • De kinderen krijgen lunch (frietjes en drinken) en hoeven dus geen eten van huis mee te nemen. 
  • De kinderen mogen in kerstkleding, pyjama of een onesie naar school komen. Dat mogen ze zelf weten.

Op de achtergrond wordt hard gewerkt om het thuisonderwijs goed vorm te geven. We nemen hierbij de verbeterpunten van de vorige keer mee. Verder gaan we morgen ook bekijken of we deze week nog een ophaalmoment voor schoolmateriaal gaan organiseren 

Ouders die, volgens de in de brief genoemde richtlijnen, in aanmerking komen voor noodopvang vanaf 04 januari 2021 en het niet op een andere manier kunnen opvangen, kunnen dit per mail doorgeven aan Susanne (s.hansen@kindcentrumbergop.nl). Graag noteren: welke beroepen u als ouders uitoefent en welke dagen/dagdelen u (onder schooltijd) opvang nodig heeft.

Bijgevoegd ontvangt u de brief namens ons bestuur. 

Voor nu hopen we u voldoende te hebben geïnformeerd. Zodra er meer bekend is houden we u op de hoogte. 

 

Groetjes, 

Guido en Susanne 


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl