Schoolbezoeken

Schoolbezoeken

Dinsdag 17 november 2020

Onderstaand bericht is net op Facebook verschenen. Aangezien niet iedereen onze Facebookpagina volgt, sturen we u dit bericht ook via de schoolpraatapp.
 
De afgelopen weken hebben er vanuit ons bestuur schoolobservaties plaatsgevonden. Dit omdat het nieuwe bestuur van alle scholen inzichtelijk wil hebben hoe de sfeer op alle scholen is, hoe er wordt lesgegeven en hoe de leerlingen werken.
Samen met een externe, deze mevrouw kende de school niet, is Susanne de klassen ingegaan.
Het eindoordeel was zeer positief. Met name de fijne en open sfeer, de goede werkhouding van de kinderen en de rust in de school werden als zeer positief ervaren. Ook over de instructievaardigheden van de leerkrachten waren we zeer enthousiast. Natuurlijk zijn er altijd dingen waarin we onszelf in kunnen verbeteren en dat gaan we ook aanpakken, maar om dit te horen doet ons als team ontzettend goed. We weten dat we de juiste dingen doen, dat we goed onderwijs geven en dat de sfeer in school heel fijn is. We werken met hele bevlogen, enthousiaste en professionele leerkrachten. U begrijpt dat wij als directie beretrots zijn dat wij aan dit team leiding mogen geven. 
Het zou heel fijn zijn als u bovenstaand bericht deelt met mensen die in uw omgeving een school zoeken. Wij willen met trots laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe we werken.

Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl