informatie omtrent Sinterklaasviering

informatie omtrent Sinterklaasviering

Maandag 16 november 2020

Beste ouder(s)/verzorger(s),  


Zaterdag zijn de Sint en zijn Pieten aangekomen in Nederland. Zoals u al eerder heeft kunnen lezen, hebben we de school al versierd en gezellig gemaakt.  
Vandaag hebben we van de Sint een brief gekregen. Daarin vraagt hij of wij een slaapplek hebben voor een zieke Piet, zodat hij rustig uit kan zieken. In onze aula hebben we een hoek ingericht waar de zieke Piet kan rusten. Misschien hebben de kinderen nog leuke spulletjes (zoals een knuffel, zakdoek, kussentje) voor in het bed van de Piet.  


Schoentje zetten:  
Ieder schooljaar mogen wij van de Sint onze schoen zetten op school. We hebben inmiddels begrepen dat de Sint graag wil dat we op dinsdag 24 november met z’n allen onze schoen zetten. Dit betekent dat de kinderen van alle groepen dinsdagmiddag aan het eind van de middag hun schoen zullen zetten met de juf of meneer.  
In de bijlage tref je een brief aan met informatie voor kinderen met een voedselallergie. 


Ontvangst Sinterklaas 4 december 
We hopen vrijdag 4 december de Sint te mogen ontvangen op school. Door de huidige maatregelen zullen we de Sint echter alleen met de kinderen ontvangen.  
De groepen 1 t/m 4 zullen deze ochtend gezellige activiteiten doen en natuurlijk brengt de Sint een bezoek aan de groep.  
De kinderen van groep 5 t/m 8 zullen na heontvangst van de Sint hun surprise uitpakken in de klas. De kinderen hebben een envelop ontvangen met informatie over het maken van de surprises. Natuurlijk brengt de Sint ook nog even een bezoek aan de groepen 5/6 en 7/8.  

We wensen iedereen alvast een fijne Sinterklaasperiode!  


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl