Kennismaken

Kennismaken

Vrijdag 4 september 2020

Beste ouders en verzorgers,

Eind september staan de kennismakinggesprekken op de planning. We zullen die gesprekken gebruiken om naast een kennismaking met de groepsleerkracht u allemaal ook het gebouw van binnen te laten zien en kennis te laten maken met de directie. Wij lopen er als directie ook tegen aan dat door de huidige situatie rondom corona het voor ons lastig is om persoonlijk kennis met u te kunnen maken. Dit maakt het lastig voor ons om een goede band met u als ouders op te kunnen bouwen.

Als school stoppen we op dit moment veel energie in de nieuwe start en het definitief afkrijgen van de school en het schoolplein. Zo worden in de week van 14 september de speeltoestellen geplaatst op het schoolplein, en worden in de maand oktober de meubels voor het leerplein geleverd en de beplanting voor het schoolplein geplaatst. Dat neemt niet weg dat het begrijpelijk is dat bij een deel van de ouders het gevoel overheerst dat er maar geen eind aan de verbouwing komt. Wij delen deze frustratie.

Wilt u graag eerder met ons kennis maken of wilt u iets met ons bespreken neem dan contact met ons op via de onderstaande mailadressen:

s.hansen@kindcentrumbergop.nl
g.putter@kindcentrumbergop.nl

Wij zullen dan met u contact opnemen om een afspraak in te plannen.

Groeten,

Guido en Susanne


Terug

Hoveniersberg 37

4708 HD Roosendaal

0165 555 811

info@nullkindcentrumbergop.nl